Get A Quote
Leave Your Message
010203

ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

0102030405
0102030405

За насЗА НАС

Шангај Shigan Industrial Co., Ltd.

Shanghai Shigan Industrial Co., Ltd. е претпријатие специјализирано за истражување и развој, производство, продажба и сервис на контролни вагачи и дигитални детектори за метал. Посветени сме на клиентите да им обезбедиме точни, стабилни и сигурни решенија за проверка на вага и дигитални метални детектори за да им помогнеме на клиентите да ја подобрат ефикасноста на производството, да ги намалат трошоците за производство и да постигнат контрола на квалитетот.
Гледај Повеќе
 • 17
  +
  Земја извозник на производи
 • 56
  +
  Број на вработени
 • 9
  +
  Сертификат за патент
 • 1095
  Компанијата е основана во
шиган (1) 4су

Сертификат

шиган (2)6tn

Сертификат

шиган (3)i1q

Сертификат

влегувајќи во (4) ние

Сертификат

КОМПАНИЈА ШИГАН

Шангај Shigan Industrial Co., Ltd.

Шиган е производител и снабдувач на автоматска проверка на вага, дигитален детектор за метал, автоматска машина за етикетирање за мерење. Добредојдовте да не контактирате!

топли производиТОПЛИ ПРОИЗВОДИ

предност

ЗОШТО
ИЗБЕРЕТЕ НАС

 • Производство на разни видови ваги и детектори за метал, со умерени фабрички цени.
 • Производите во предната производна линија влегуваат во единицата за зголемување на брзината на опремата.
 • Се користи за откривање на метални списанија или метални туѓи предмети измешани во храна, лекови итн.
 • Применливо за различни индустрии: храна, овошје и зеленчук, дневни потреби итн.

решениерешение

ВЕСТИВЕСТИ

Inquiry For PricelistInquiry For Pricelist

65337edvus

Leave Your Message